Hirdetés

Jön egy újabb mod, ami VR-nélkülivé teszi a Half-Life: Alyxet, és ez az eddigi legjobb lehet

|

Páran próbálták már megfosztani a VR-tól a Valve sikerjátékát, most újabb jelentkező akadt.

Hirdetés

A Valve egy éve bővítette a Half-Life szériát a VR-eszközökre szánt Alyx-szel, a modderek pedig még mindig nem adták fel, hogy a lehető legtökéletesebb virtuális valóság nélküli élményt hozzák el a játékosoknak. A legelső projekt még nem volt az igazi, tartalmazott lebegő kezeket és egyéb zavaró tényezőket, viszont pár hónappal később jött egy újabb mod, amivel még egyszerűbb volt megkerülni a VR-headseteket, a könnyebb játszhatóságnak viszont sajnos a hangulat látta kárát. 

Hirdetés

SoMNst fejlesztése, a Half-Life: Alyx No VR Mod viszont igyekszik megadni a legtökéletesebb VR-nélküli játékélményt a rajongóknak, mindezt pedig többek között tökéletes billentyűzet-egér támogatással. A mod egyelőre még nincs teljesen kész, viszont készítője helyzetjelentésként megosztotta az alábbi videót, amiben bemutatja, hogyan halad vele. A látottak alapján ez tűnik az eddigi legjobb és legfejlettebb változatnak a próbálkozások közül, klasszikus FPS érzetét kelti. 

Mivel a mod még készül, ezért egyelőre nem tölthető, viszont miután a támogatói letesztelik a közelgő pre-alfa verziót, a teljes változatot már mindenki számára elérhetővé teszi majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)