Hirdetés

Jön még Uncharted játék, de óriási változásra számíthatunk

|

Még nem kész elengedni a Sony az Uncharted kezét, ugyanakkor nem biztos, hogy Nathan Drake visszatérne egy újabb kalandra.

Hirdetés

Igaz, népszerűségben nem veszi fel a versenyt a God of Warral, az Indiana Jones-szerű akció-kalandjátékok koronáját a Tomb Raider fejéről elcsenő Uncharted két generáción keresztül fontos szerepet játszott a PlayStation életében. Az eredetileg PS3-ra kiadott Uncharted: Drake's Fortune, az Uncharted 2: Among Thieves, az Uncharted 3: Drake's Deception, a már PS4-re fejlesztett Uncharted 4: A Thief's End és az Uncharted: The Lost Legacy kivétel nélkül hozzájárultak az említett konzolok sikeréhez.

Ha eltekintünk az idén előbb PlayStation 5-re, majd PC-re is megjelent Uncharted: Legacy of Thieves Collectiontől, akkor bizony arra a felismerésre kell jutnunk, hogy 2017 augusztusa óta nem bővült a széria, tehát már öt éve várnak arra a rajongók, hogy kiderüljön, mit szándékozik tenni a Sony Nathannel, Sullyval, Elenával, Chloeval és Sammel.

Hirdetés

A Thief's End lezárása, valamint a The Lost Legacy több lehetséges kiutat is hagyott a Naughty Dog számára, amennyiben folytatná a megkezdett történetszálakat, ám a the Leak szerint a Sony lemondott az Uncharted 5-ről, és inkább rebootolja a szériát. Két, egymástól független forrás is azt állítja, hogy erről az év elején született döntés, a feladatot pedig nem a Naughty Dog kapta meg, hanem egy másik, meg nem nevezett stúdió. Az Uncharted franchise gondozói mindössze besegítenek a munkálatokba, megadva a kezdőlökést a projektnek, és gondoskodva arról, hogy a végeredmény megfeleljen az elvárásoknak.

Mivel rebootról van szó, ugyanúgy elképzelhető, hogy a fejlesztők visszaforgatják az idő kerekét, és egy fiatalabb, még tapasztalatlan Nathan Drake-kel lepik meg a rajongókat a Tomb Raider reboot mintájára, vagy még messzebb mennek vissza a múltba, és Sullyt teszik meg történetük hősévé. De természetesen azt sem zárhatjuk ki, hogy kihasználják az alkalmat egy vadonatúj központi karakter bemutatására.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Természetesen az imént leírtakat a megerősítésig vagy cáfolatig nem szabad készpénznek venni. Egyébként pedig már a múltban is szárnyra kaptak a mostanihoz hasonlatos híresztelések, akkor a Bend Studiót hozták összefüggésbe egy Uncharted spin-offal, amit végül kukáztak. A Days Gone fejlesztőiről azóta csak annyit tudni hivatalosan, hogy egy új IP-ra épülő, nyitott világú játékon dolgoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)