Hirdetés

Jönnek a fekete ruhások - Men in Black: Alien Crisis

|

A Sötét Zsaruk visszatérnek a mozikon kívül a konzolokra is!

Hirdetés

Az Activision bejelentette a Man in Black: Alien Crisis-t, ami érdekes módon még a Men in Black 3 május 25-i debütálása előtt jelenik majd meg. A játék Xbox 360-ra Playstation 3-ra és Nintendo Wii-re érkezik és Peter Delacoeur ügynököt kell benne irányítanunk a Föld megmentése során.

Emellett osztott képernyős kalandozásra is lehetőségünk lesz két játékosig bezárólag, de a négy játékost felölelő "hot seat mode"-ban is kipróbálhatjuk majd magunkat. A játék kompatibilis lesz az olyan kiegészítőkkel mint a Top Shot Elite, Sharp Shooter és Wii Zapper. A hordozható verziókat októberre ígéri az Activision.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)