Hirdetés

Jönnek még Bethesda játékok a Game Passbe, és több exkluzív cím is készül

|

A Microsoft és a Bethesda már legálisan is pajtások, ennek pedig komoly kihatása lesz a játékiparra.

Hirdetés

Amíg az Európai Bizottság engedélyére vártunk, addig lassan csordogáltak a percek, most viszont felgyorsult minden. Egyrészt minden akadály elhárult az elől, hogy a Microsoft felvásárolja a Bethesda anyavállalatát, a ZeniMaxot 7 és fél milliárd dollárért (és vele együtt olyan stúdiókat is, mint az id Software, az Arkane vagy a MachineGames), majd a hír után történt egy szivárgás is, miszerint a héten egy Xbox esemény keretében tudhatjuk meg a további információkat. 

A két vállalat üzlete több szempontból is érinti a játékosokat, az egyik ilyen pedig a Microsoft szolgáltatása, a Game Pass. Noha az előfizetők most is hozzáférhetnek rajta keresztül olyan, a Bethesda alá tartozó címekhez, mint a Dishonored 2, a Doom Eternal, a Fallout 76, a Rage 2, a Wolfenstein: Youngblood és a The Elder Scrolls Online, azonban ez még csak a kezdet.

Hirdetés

Az Xbox Wire-ön megjelent közlemény alapján a Bethesda ikonikus franchise-ai is bővíteni fogják az Xbox Game Pass felhozatalát, amelyre már nem kell sokat várnunk, ugyanis még ezen a héten újabb játékok csatlakoznak a szolgáltatás kínálatához, erről hamarosan többet is megtudhatunk majd (lehet, hogy egy livestream keretében).

A cikk szerint továbbá a vállalat kreatív csapatainak csatlakozásával a játékosok számára az Xbox konzolok, a PC és a Game Pass lesznek a legjobb felületek arra hogy megtapasztalják a Bethesda játékait, beleértve néhány jövőbeli címet, amikhez exkluzívak férhetnek majd hozzá a PC- és Xbox-tulajok. Ezt egyébként maga Pete Hines is megerősítette saját nyilatkozatában.

Ti mit gondoltok, milyen elv alapján dől majd el, hogy milyen Bethesda cím jöhet PS-re is? Mondjuk csak a multis és MMO címek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)