Hirdetés

A Way Out készítője beszélt kicsit új játékáról

|

Josef Fares szerint a multiplayer élményt nem szabad alábecsülni. És tudjuk, hogy ez nála mit jelent, nem azt, amire mindenki elsőre gondol.

Hirdetés

Sokkal jobban teljesített a Hazelight kooperatív játéka, A Way Out, mint ahogyan azt bárki hitte volna (mi is nagyon szerettük a tesztünkben). A stúdió feje, Josef Fares például annyira elégedett volt a különleges címet kiadó Electronic Arts-cal, hogy következő projektjét is rájuk bízza, amelyről még fájóan keveset tudunk. 

Hirdetés

Fares a barcelonai GameLaben adott interjút a VG247-nek, amelynek keretében kiderült egy-két apróság a titokzatos új címről. Többek között az, hogy nem A Way Out folytatása lesz. Szerinte a Brothers és A Way Out végén sokan tették fel maguknak a kérdést, hogy mi a fene történik, az új projekt pedig ehhez hasonlóan agyeldobós lesz, amellyel úgy szeretnék meglepi a játékosokat, mintha azok egy hullámvasúton ülnének. Fares elmondása alapján az új cím le sem tagadhatja majd magáról, hogy az ő gyermekük, a sztori olyasmi lesz, amely a korábbi munkáikra emlékeztethet, de sokkal-sokkal jobban fókuszálnak a játékmechanikákra. 

Fares szerint rengeteg potenciál van abban, hogy egy remek történetet több karakter szemszögéből meséljenek el, de manapság a multiplayer sztorijátékokat alábecsülik. Úgy hiszi, hogy számos lehetőség vár még kiaknázásra bennük, amiket szeretnének felfedezni. Az interjú zárásaként a Hazelight vezetője kijelentette, hogy bár nem egy erotikus játékról van szó, mégis minden harmincadik percben úgy érezzük majd, hogy átmentek rajtunk. 

Hát virágot azért kérünk előtte, de oké.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)