Hirdetés

Jótékonykodva játszanak a sztárok

|

Szerencsés játékosok egy jótékony multiplayer-parti keretein belül mérhették össze erejüket kedvenc sztárjaikkal.

Hirdetés

Mélyen tisztelt laptársunk, a Blikk online részlege által szervezett akcióban a résztvevők a Vaterán licitálhattak a soha vissza nem térő lehetőségére, és a teljes bevételt a Heim Pál Gyermekkórház alapítványa kapta. A Palace Mom Park egyik termében megrendezett összecsapáson Dundika, Metzker Viki és Kokó mutatták be, hogy milyen fából faragták a magyar celebet. Kokó, hírnevéhez méltóan, Fight Night 3-ban győzedelmeskedett ellenfele felett, míg Dundika és Viki a Project Gotham Racingben bízonyították be: attól, hogy valaki playmate, még lehet tehetséges. Mindenki legnagyobb bánatára Harsányi Levente és Ganxsta Zolee technikai okokból lemondták a részvételt, melyet majd később pótolnak be... hiába, híresnek lenni teljes munkaidős elfoglaltság.

És íme néhány illusztráció:

blikk2.jpg
Viki már háttal ülve is végigmegy a pályán
 
 
blikk1.jpg
Játékosaink a vadonatúj, mozgásérzékelős X360 kontrollert tesztelik
 
 
blikk3.jpg
Dundika elterelő hadműveletet alkalmaz
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)