Hirdetés

Jotun - mesés, mitológiai kalandjáték érkezik konzolra

|

Igazán különleges darabbal gyarapszik a konzolos játékok sora. PC-n már tavaly óta elérhető a Jotun, de Wii U-ra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra csak most ősszel érkezik.

Hirdetés

A Jotun egy kézzel rajzolt, skandináv kalandjáték, melyben egy Thora nevű harcost irányítunk. Thora célja nem kisebb, minthogy isteneinek bebizonyítsa, igenis érdemes arra, hogy belépjen Valhallába. Hősünk ugyanis becstelen halált halt, de kapott egy második esélyt, hogy változtasson a sorsán. Na, mi ebben segítünk neki.

A játék sajátos hangulata és a rajzolt világ már elég ahhoz, hogy magával ragadja az erre fogékony játékosokat. De persze ott van még a túlvilági környezet felfedezése, a tőlünk ötvenszer nagyobb szörnyek elleni csaták (amikhez mindössze egy balta áll rendelkezésünkre) és a tény, hogy megismerhetjük a skandináv mitológia legendáit, különleges lényeit és a mondákban szereplő hőstetteket.

A játék készítéséhez a fejlesztők Kickstarteren gyűjtötték össze a szükséges tőkét és nem volt szó arról, hogy a játék kijön majd konzolra is, de márciusban mégis bejelentették a konzolos verzió érkezését. A Jotun: Valhalla Edition Wii U verziója szeptember 8-án, a PS4-es és az Xbox One-os változat pedig 9-én lesz elérhető.

Ez a kiadás tartalmazni fog újdonságokat is, amit a PC-s Jotunt már birtokló játékosok ingyen elérhetnek majd, szintén szeptember 9-től. Egyébként pedig 14,99 dollárért (azaz körülbelül 4200 forintért) tudjátok megvásárolni minden egyéb platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)