Hirdetés

Journey - itt az utolsó videó

|

Mivel a héten érkezik a PlayStation Store kínálatába a thatgamecompany ígéretes játéka, megkaptuk az utolsó megjelenés előtti trailert.

Hirdetés

Minden évben van számos olyan, független fejlesztők által kiadott játék, amelyre igazán érdemes néhány eurót vagy pontot áldozni.

Idén talán a Journey az első ilyen, amelyet egy megállapodás értelmében sajnos sem Steamen, sem az Xbox Live Arcade-on nem találhatunk meg, ellenben a PlayStation Store-ból március 14-től, az előfizetés típusától függetlenül tölthető (a PlayStation Plus előfizetők már játszhatják). A barangolós, meglehetősen hangulatos játékban az a cél, hogy különböző feladatok megoldásával eljussunk a hegyig, de hogy mi vár ott ránk, azt nem tudjuk. Találkozhatunk más emberekkel is, akikkel sem szóban, sem írásban nem kommunikálhatunk, mégis kölcsönösen segíthetjük egymást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)