Hirdetés

Journey - limitált szobor is érkezik a PlayStation 4-es megjelenés mellé

|

Már elérhető a zseniális Journey PlayStation 4-es változata. Az igazi rajongók egy stílusos szobrot is beszerezhetnek hozzá.

Hirdetés

Pár napja már tölthető PlayStation 4-re is a Journey. A thatgamecompany játéka dicséretes módon cross-buy opciót is kapott, vagyis aki már korábban megvette PlayStation 3-ra, annak nem kell újból megvásárolnia. Viszotn van más, amire lehet költeni.

150 dollárt, azaz körülbelül 42 ezer jó magyar forintot kóstál az újra kiadás megünneplésére készített, limitált szobor. Az ár nem mondható csekélynek, de az biztos, hogy műalkotás egy az egyben hozza a játék sajátos hangulatát, nagyon szépre sikerült. Nem árt sietni, ha ti is szeretnétek beszerezni egy darabot belőle, hiszen csak limitált példányszámban készül el a kis csoda, konkrétan 1000-et gyártanak le belőle.

 

Amennyiben elnyerte tetszéseteket és nem sajnáljátok rá a pénzt, itt tudjátok megrendelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)