Hirdetés

Hamarosan már nem csak az Epic Games Store-ban vehetjük meg PC-re a Journey-et

|

A Thatgamecompany egykor PlayStation-exkluzív játéka egy csoda, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia. Ennek pedig most már az Epic Games Store sem lehet akadálya.

Hirdetés

Nem volt felhőtlen a PC-s játékosok öröme, mikor kiderült, hogy a korábban csak PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolon elérhető Journey megjelenik a jó öreg számítógépekre is, azonban egy darabig csak és kizárólag az Epic Games Store-on keresztül lehet azt megvenni. Nos, ez hamarosan megváltozik.

Hirdetés

Nagyjából egy évvel az Epic Games Store-os megjelenés után, egészen pontosan június 11-én ugyanis Steamen is elérhetővé válik majd a Journey. Ezt a játék PC-s kiadását gondozó Annapurna Interactive jelentette be nemrég a Twitteren. A Journey remek bizonyítéka annak, hogy a videojátékok valóban képesek művészi értéket képviselni, és olyan élményeket adhatnak nekünk, amiket receptre kellene felírni mindenki számára. 

Az Epic Games Store-on 11,99 euróba került a Journey, valószínűleg ilyen árazásra számíthatunk majd a Steamen is. Ti le fogtok rá csapni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)