Hirdetés

Jövő év elejére várható a Journey to the Savage Planet megjelenés, kooperatívan is játszhatjuk

|

Már rögtön 2019 legelső hónapjában belevághatunk a kalandba, amire ráadásul egy pajtásunk is elkísérhet.

Hirdetés

Már egy ideje tudjuk, hogy készül a Typhoon Studios műhelyében egy olyan sci-fi játék, amiben egy vadidegen bolygót kell bejárnunk. Az eddig látottak alapján elég bizarr mókának nézünk elébe, és már azt is tudjuk, mikor indul majd az érdekesnek ígérkező kaland: fejlesztők egy vadonatúj videóban leplezték le, hogy a Journey to the Savage Planet 2020. január 28-án érkezik meg PC-re (egy ideig ez is Epic Games Store-exkluzív lesz), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés

Közben arra is fény derült, hogy nemcsak egyedül, hanem akár egy társunkkal karöltve is kalandozhatunk a furcsa helyszínekkel és még furcsább űrlényekkel teli planétán. Ez kifejezetten jó döntés volt a fejlesztők részéről, hiszen nagy segítség lehet az, hogy nem egyedül kell szembenéznünk a ránk leselkedő veszélyekkel.

Ti adtok a játéknak egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)