Hirdetés

A New Game Plus már a múlt, a Journey to the Savage Planet bevezeti az Old Game Minust

|

Egész szórakoztató kis kaland volt a Journey to the Savage Planet, melynek fejlesztői nagyon szeretnek viccelődni a játékosokkal. Az új módot is pont ezért találták ki.

Hirdetés

A legtöbbeteknek ismerős lehet a New Game Plus koncepciója: ha végigjátszottatok egy vaskosabb címet, megkapjátok a lehetőséget, hogy az elért eredményeitelkkel, esetleg fejlesztéseitekkel és tárgyaitokkal újra nekivágjatok a kalandnak. Na, a Journey to the Savage Planet fejlesztői ebből is viccet csináltak, és a legutóbbi frissítéssel behozták az Old Game Minus módot.

Hirdetés

Az Old Game Minus tulajdonképpen annyit tud, hogy az alapjátékot nyomhatjátok végig újara azzal a különbséggel, hogy összesen három életetek van. Ha kifogytok ezekből, akkor meghalatatok végleg, sőt co-opban ketten osztoztok ezen a három életen. Minden biom rejt egy extra életet, illetve van még egy extra élet "azoknak, akik ismerik a legfőbb retro játékos titkot", ami feltételezzük, hogy a Konami kód lehet.

Sok sikert kívánunk mindenkinek, aki bevállalja az új játékmódot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)