Hirdetés

Jövő héten jöhet a PlayStation 5 leleplezése

|

Egy megbízható forrás állítja, hogy egy hét múlva megismerjük a PlayStation 5 újabb részleteit.

Hirdetés

Izgalmas hetek állnak még előttünk, ugyanis amíg a koronavírus keresztül nem húzta a fejlesztők terveit, szinte mindenki úgy számolt, hogy júniusban leplezi le újdonságait. Az E3 2020 június 9-11. között lett volna, de mint minden évben, most is pár nappal előtte zajlottak volna a kiadók nagyszabású bemutatói. 

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Ubisoft júliusra halasztotta sajtótájékoztatóját, az Xbox pedig feldarabolta, így májusban a külsős fejlesztők játékairól mesélt, júniusban a szoftverekről fog, júliusban pedig a saját játékairól készül bemutatót tartani.

A Sony tervei még nem ismertek, azonban korábban a Venture Beat újságírója június 4-ei dátumot szellőztetett meg, most pedig a volt kotakus, már a Bloombergnél dolgozó Jason Schreier írt arról, hogy valójában június 3-án lesz a nagy esemény. Valamivel később a Venture Beat forrásai is ugyanerről a dátumról árulkodtak, de mindkét oldal megjegyezte, hogy a jelenlegi helyzetben bármi egyik pillanatról a másikra változhat.

Arra is érdemes készülni, hogy bár sok mindent megtudunk majd a PS5-ről, maradnak kérdések, amiket a cég az év során további bemutatók keretében válaszol meg - ilyen lehet a megjelenési dátum és az ár. Utóbbi esetében nyilván mind a Microsoft, mind a Sony a másikra vár, kulcsfontosságú lehet a kezdeti árazás. Valószínűleg a játékfelhozatalt is csak felületesen ismerjük meg, bővebb ismertetőre augusztus elejéig kell várnunk, ha az aktuális tervek maradnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)