Hirdetés

Jövő héten jön a Ghost of Tsushima első raidje

|

Trombitáljátok össze a haverokat: ehhez a melóhoz mindenki kelleni fog.

Hirdetés

A Ghost of Tsushima fejlesztői komolyan gondolják a többjátékos módokat: alig egy hete megérkezett a co-op kiegészítő, jövő héten pedig befut az első raid. Ha még nem játszottátok végig a multis mód sztorialapú részét, és nem pörgetettetek le legalább néhány komolyabb kihívást, akkor álljatok neki mihamarabb (mondjuk ma) pótolni ezeket, szükségetek lesz minden darab lootra a következő nagy kihívás teljesítéséhez.

Hirdetés

A raid a jelenlegi sztorivonal lezárását hozza, és egy kifejezetten komoly kihívásra kell felkészülni. A fejlesztők elmondása szerint 100-as felszerelésszint alatt be sem lehet lépni, ráadásul nem lesz meccskereső funkció ehhez a mókához, csak a haverokkal együtt fogjuk tudni legyűrni (vagy kereshetünk társakat az internet különböző fórumain, például Discordon). A Sucker Punch azt állítja, hogy a raid olyan szintű koordinációt igényel, amit a rendszer által összedobott csapatokkal lehetetlen lenne megvalósítani.

A The Tale of Iyo pontosan október 30-án fog megnyílni. Ti megpróbáljátok majd lenyomni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)