Hirdetés

Jövő héten újra hallunk a Cyberpunk 2077-ről

|

A CD Projekt RED bejelentette a harmadik Night City Wire epizód időpontját.

Hirdetés

Nagyon rápörögtek idén a kiadók az online prezentációkra. Minden hétre jut valami, ráadásul most, hogy kezdünk belecsúszni az őszi szezonba, mindenki igyekszik gyorsan még érdekesebbé tenni a játékait, termékeit, és ennek jó módja a videós bemutató. A Cyberpunk 2077 fejlesztői már kétszer is megnyilvánultak a közelmúltban, és közel a következő előadás időpontja.

Hirdetés

A Night City Wire szeptember 18-án este 6-kor kezdődő harmadik epizódjában maga az események helyszíneként szolgáló város, Night City lesz a középpontban, de szó esik az ott tevékenykedő bandákról is, illetve bepillantást nyerhetünk a betétdalok készülésének folyamatába.

Ha folytatódik a trend, simán lehet, hogy októberben is lesz még egy műsor, novemberben pedig ugye már a megjelenés miatt lehetünk izgatottak. Ez még a távoli jövő, egyelőre koncentráljunk a jövő péntekre.

Kedden egyébként az Apple termékei iránt érdeklődőknek lesz érdemes figyelni a híreket, a cég ugyanis szeptember 15-én este tartja következő bemutatóját, a szlogenből ítélve az Apple Watch-csal a középpontban. Csak szólunk, nehogy lemaradjatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)