Hirdetés

Jövő heti játékmegjelenések

|

Komoly eseményeket tartogat a pár óra múlva hivatalosan is megkezdődő jövő hét :) Vegyük sorra milyen játékok jelennek meg!

Hirdetés

Az Enemy Territory Quake Wars Európában előbb kerül a polcokra, mint Észak-Amerikában. Az Activision, illetve a Splash Damage és az id Software együttműködéséből születő játék számlálója hamarosan nullázódik.
Örülhetnek a sportjátékokért rajongó konzoltulajdonosok is: a 2K Sports NBA 2K8-a, és az EA Sports NBA Live 08-a is meglep majd minket. Erősiti a csapatot a Project Gotham Racing 4, az Xbox360 exklúzív játék a Bizarre Creations és a Microsoft gondozásában, és a Crash of the Titans nevet viselő Sierra-Vivendi-Radical produkció is.
A PC-seknek sem kell majd szomorkodni: jön a Loki, a Cyanide-Dreamcacher fantasy témájú RPG-je.
A hordozható játékgépek tulajdonosai pedig olyan címeknek örvendhetnek majd, mint a Legend of Zelda: Phantom Hourglass (DS) és Syphon Filter: Logan's Shadow (PSP).

dvd_disc.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)