Hirdetés

Jövő héttől ingyenesen játszható lesz az SWTOR

|

Egy interjúból kiderült, hogy jövő héttől már ingyenessé válik az Old Republic.

Hirdetés

Blaine Christine interjújából derült ki a dátum, amit a tagadás helyett, inkább megerősített a BioWare. Az előzetes bejelentés szerint az idei év vége volt becélozva, így időszerűnek tűnik az elkotyogott november 15.-ei időpont. Az interjú egy weboldalon jelent meg, de arról az oldalról azóta már eltávolították a beszélgetést, viszont leközölték azt a Star Wars: The Old Republic hivatalos fórumán, ezzel elismerve, hogy valós a dátum.

Úgy tűnik, hogy véletlenül kerülhetett ki az interjú, engedély nélkül, ezért lett levéve az oldalról. A játékosok szempontjából viszont mindegy is, hogy miért és, hogyan került nyilvánosságra az indulás dátuma, inkább örüljünk, hogy a jövő héten már mindenki elkezdheti saját kalandját a Star Wars univerzumában!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)