Hirdetés

Jövő hónaptól 50 új trófeával bővül az Uncharted 3

|

A Naughty Dog bejelentette, hogy jövő hónap közepétől nem kevesebb, mint 50 darab vadonatúj trófeával gyarapodik az Uncharted 3.

Hirdetés

Mindenre kiterjedő Uncharted 3 tesztünk egyértelműen megmutatja, hogy minőségi játékkal van dolgunk. Olyannyira, hogy a Naughty Dog ennyi idővel a megjelenés után sem hagyja magára közkedvelt gyermekét.

A Naughty Dog tervei szerint augusztus 14-én, az 1.13-as patch keretein belül kaphatják meg a játékosok az 50 új trófeát, melyek részleteiért érdemes ellátogatni a hivatalos fórumra, hiszen mindegyik részletes leírást kapott. Az 1.13-as hibajavításban egyébiránt olyan problémákat is orvosolnak, melyek még manapság is megizzasztják a játékosokat - leginkább a fegyverek viselkedéséhez és a multiplayerhez kapcsolódó bogarakat irtották.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)