Hirdetés

Jövőbéli tartalom nélkül marad az Age of Empires Online

|

Aki arra számított, hogy további tartalmakkal bővülhet az Age of Empires Online, annak le kell lohasztanunk a lelkesedését, ez ugyanis nem fog bekövetkezni.

Hirdetés

Nem is olyan régen még olyan civilizációkkal bővült a free-to-play Age of Empires Online, mint a vikingek és a babilóniaiak, de könnyen megeshet, hogy soha többé nem kapunk új tartalmat a játékhoz.

A Gas Powered Games az Age of Empires Online hivatalos blogján kürtölte világgá, hogy a jövőben nem készítenek több tartalmat a Microsoft ingyenes stratégiájához. A csapat magyarázata szerint a produktum a végleges fejlesztési fázisba lépett, ezért újabb civilizációk és további bővítések már nem várhatóak hozzá, ám a támogatás nem szűnik meg.

 

A hat meglévő civilizáció nevezhető a teljes, végleges felhozatalnak és nem növelik tovább a mennyiséget. A Gas Powered Games azért megnyugtatta a kedélyeket, hogy az Age of Empires Online support része továbbra is aktív marad, így nem maradnak a játékosok segítség és problémamegoldás nélkül, de újabb tartalmakat már ne is várjunk. Az okokat leginkább a piszkos anyagiakban kell keresnünk, ugyanis a fejlesztők azt is elárulták, hogy leginkább a magas költségek miatt nem fejlesztenek tovább, ugyanis nem térülnek meg az elkészített tartalmak. Véleményük szerint az Age of Empires Online jelenleg is sok kiváló minőségű, kézzel készített szórakoztató tartalmat hordoz magában, ezek bővítése pedig nem lenne költséghatékony.

Mindazonáltal a Gas Powered Games már kész bemutatni következő nagyszabású projektjét, ugyanis elindítottak egy titokzatos számlálót, egy bizonyos Project W kapcsán, ami arra utal, hogy új címmel szeretnének előállni. A visszaszámlálás január 14-én ér véget, akkor kiderül, hogy mit forral a Gas Powered Games a háttérben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)