Hirdetés

Jövőben játszódó GTA? A Rockstar nem zárja ki

|

Ahogy van egy jó ötletük, készítenek egy futurisztikus GTA-t - nyilatkozta Dan Houser, a Rockstar kreatív igazgatója.

Hirdetés

Rohamosan közeleg a Grand Theft Auto V megjelenése, amit természetesen mindannyian tűkön ülve várunk.

Egy francia oldal nemrég interjút készített Dan Houserrel, melyben többek között azt is megkérdezték, hogy a Rockstar tervezi-e sci-fi környezetbe ültetni a Grand Theft Auto sorozatot. A válasz meglepő volt: Houser elmondta, hogy abban a pillanatban elkészítik, ahogy támad egy ötletük. Nem ez lenne az első alkalom, hogy a Rockstar elrugaszkodik a modern kortól, gondoljunk csak a Red Dead Redemption nevű klasszikusra, ami a vadnyugati John Marston történetét meséli el.

"Azért döntöttünk a western mellett, mert tudtuk, hogy van mondanivalónk" - mondta Houser.

"Nem érdekünk a tudományos-fantasztikus világ felé nyitni csupán a repülő autók és a lézerfegyverek miatt. A legjobb sci-fi történetek azok, amik az emberi állapotról szólnak. Szóval miközben az ötlet nagyon csábító és élméletileg minden lehetséges egy videojátékban, hiányzik a [fejlesztés megkezdéséhez] szükséges dolog: a jó indok."

Repülő autók egyébként a korábbi GTA-kban is voltak, csak egy kódot kellett beütnünk. Ugyan nem volt az igazi, de azért megvolt a maga hangulata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)