Hirdetés

Jövőre bárkivel nyomhatjuk a Destiny 2-t, platformtól függetlenül

|

A Bungie keményen dolgozik azon, hogy leépítsen minden gátat a platformok között.

Hirdetés

A Destiny 2 él és virul, és a legutóbbi kiegészítő megjelenése óta százezrek tértek vissza világába. Sajnos ez a többszázezer játékos még mindig csak az adott platform keretein belül játszhat egymással, de a Bungie már dolgozik az ügyön.

Tavaly lehetővé tették, hogy átvihessük karaktereinket egyik rendszerről a másikra, most pedig a platformok közti játék lehetőségét akarják megnyitni.

Ez utóbbi egy nagyobb falatnak bizonyult, mint amire a Bungie számított, de ha minden a tervek szerint halad, akkor 2021-ben már megnyílhatnak a cross-platform kapuk.

Hirdetés

Sajnos részletes információt nem kaptunk ennek működéséről, sem arról, hogy a jövő évben nagyjából mikor érkezhet a lehetőség. Egyelőre marad a türelmes várakozás osztályrészünk.

A lényeg, hogy már nem kell sokat szenvedni haverok nélkül, és 2021-ben mindenki együtt játszhat majd PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on vagy Google Stadián keresztül. Ráadásul az újgenerációs patch is befutott már konzolon, érezhetően szebb és stabilabb az élmény, egy próbát megér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)