Hirdetés

Jövőre Battle Pass is érkezik a Sea of Thieves-hez

|

A Rare még több tartalommal szeretné a nyílt vízen tartani a játékosokat.

Hirdetés

Az elmúlt években nagyot nőtt a Sea of Thieves játékostábora, amely nem csupán pozitívumokat, de problémákat is hozott magával a közösség tekintetében. Tartalmi szempontból azonban a Rare igyekszik folyamatosan feldobni valami újdonsággal, így az elmúlt hónapok során kerültek be kutyák, tűzokádó ellenfelek, szellemhajók, privát szerverek és emléket állítottak Eddie Van Halennek.

Nem úgy tűnik, hogy a fejlesztőcsapat jövőre szabadságra menne, ugyanis bejelentették az új tartalmak első részleteit. 

Hirdetés

A csapat egy fejlesztői videóban mesélt arról, hogy januárban fog elrajtolni a Season One, de számíthatunk további szezonokra is. Minden egyes szezon körülbelül három hónapig tart majd, és mindegyik vadonatúj funkciókat, tartalmakat hoz magával.

A legelső középpontjában a The Merchant Alliance áll majd, a játékosok egy tengeri detektívtörténetben vehetnek részt: nyomkeresés, fosztogatás és egy elveszett hajóroncs megtalálása lesz a jussuk, de bevezetésre kerül egy új fejlődési rendszer is. A játékélményt egy 100 szintet és különleges jutalmakat ígérő Battle Pass, a Plunder Pass dobja meg, viszont üröm az örömben, hogy a Adventure módra való koncentrálás miatt az Arena jóval kevesebb gondoskodást fog kapni. 

 

A szezonok bevezetése előtt azonban még elrajtol december 9-én egy új esemény, a The Festival of Giving, ami 12 napig tart majd, a bejelentkezők pedig bónuszokat, Twitch dropokat és még sokfajta lootot kapnak az event ideje alatt. A játék Xbox Game Passban is elérhető, szóval akár már 300 forintért cserébe is kipróbálhatjátok a próbahónap alatt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)