Hirdetés

Jövőre csúszhat a God of War Ragnarök?

|

Több forrás is úgy véli, ezt az évet a God of War folytatása nélkül zárja a PlayStation.

Hirdetés

Lendületesen kezdte 2022-t a Sony videojátékos részlege, hiszen olyan címekkel lepett meg bennünket még az első nyári hőhullám előtt, mint a Horizon Forbidden West, a Gran Turismo 7, valamint az MLB The Show 22. Sőt, nyugodtan helyet foglalhat köztük az egyéves exkluzivitást élvező Ghostwire: Tokyo is. Eközben pedig a PC-seket sem hanyagolta el a Sony, még januárban elhozta a platformra a 2018-as God of War átiratát.

Ami pedig az év hátralévő részét illeti, készülhetünk az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, a Marvel's Spider-Man Remastered és a Marvel's Spider-Man: Miles Morales érkezésére PC-n, az átmenetileg szintén exkluzív Forspoken debütálására PS5-ön és PC-n, végezetül pedig a God of War Ragnarök megjelenésére. Feltéve persze, hogy nem kerül sor további csúszásokra, amit a jelek szerint nem zárhatunk ki teljesen.

Hirdetés

Annak az oka, hogy Damoklész kardjaként lóg a God of War Ragnarök feje felett a halasztás veszélye, nem más, mint egy placeholderként szolgáló dátum módosítása: a Sony Interactive Entertainment és a Santa Monica Studio ugyanis nemrég szeptember 30-áról december 31-ére változtatta a játék körülbelüli megjelenési időszakára utaló időpontot. Innentől tehát Q4-es premierrel érdemes számolnunk, ami október 1-jétől december 31-éig terjed.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

De van aki, aki borúlátóbban értelmezi a történteket. A Gamereactor meg nem nevezett európai forrásokra támaszkodva azt írja, az iménti dátummódosítás annak a jele, hogy jövőre csúszik Kratos és Atreus következő kalandja. (Egyébiránt nem ez lenne az első időkérés az eredetileg 2021-re ígért játék fejlesztése során.) A spanyol nyelvű oldal által közölteknek ellentmond Jason Schreier posztja a ResetErán, mely szerint a Bloomberg újságírójának kontaktja, aki első kézből származó információkkal rendelkezik, nem hallott semmiféle halasztásról.

Kis szerencsével a ma esti Summer Game Fest livestream során közelebb kerülünk az igazsághoz, addig is ajánlott a csúszással kapcsolatos híreszteléseket pletykaként kezelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)