Hirdetés

Jövőre csúszhat a Suicide Squad: Kill the Justice League

|

Lehet, hogy a Gotham Knights halasztása végül mégis hatással volt a Suicide Squad játék megjelenésére.

Hirdetés

Sűrű éve lesz a Warner Bros. Gamesnek, hiszen tavasszal jön a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, valamikor idén megjelenik a Hogwarts Legacy, illetve 2021-ről elcsúsztatták a Gotham Knightsot is. Jelen állás szerint mindezek mellett a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben is elmélyedhetünk majd, de friss értesülések szerint a Rocksteady játéka késni fog valamennyit.

Bloomberg a fejlesztést jól ismerő forrásokra hivatkozva írt arról, hogy az eredetileg 2022-re betervezett játékot 2023-ra tolták át.

Hirdetés

Az ok konkrétan nem ismert, de könnyen lehet, hogy nem akartak ennyi játékot egyetlen évbe sűríteni, nem úgy halad a fejlesztés, ahogy eredetileg tervezték, vagy nem szerették volna, hogy két DC akciójáték ugyanabban az évben jelenjen meg,  kannibalizálva egymást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Warner Media ügyvezetője, Jason Kilar egyébként Twitteren posztolt egyet az idei játékokról, de a Suicide Squad logója nem szerepelt a tweetben. A hivatalos bejelentést még várjuk, de bízunk abban, hogy a Rocksteady az így nyert időt jól fogja felhasználni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)