Hirdetés

Jövőre csúszik a Dying Light 2

|

Már meg sem lepődünk ezen: a Techland jól halad, de több időre van szükségük a Dying Light 2 befejezéshez.

Hirdetés

A Techland mostanság elkényeztetett minket a Dying Light folytatásának prezentációival, a parkourt, a harcrendszert, a sztorit és a világot egyaránt mutogatták rövidebb-hosszabb videók keretében.

Joggal hihettük azt, hogy minden a legnagyobb rendben a fejlesztéssel és a csapat tartani fogja a kitűzött megjelenési dátumot, azonban a Dying Light 2 túlságosan ambiciózus, nem elég rá a becsült idő. 

Hirdetés

A stúdió szomorú hírrel jelentkezett a hivatalos Dying Light Twitteren: bár folyamatosan haladnak a fejlesztéssel, és közel vannak már a célhoz - hiszen lényegében elkészültek, a tesztelés zajlik jelenleg -, azonban ez messze a legnagyobb és legambiciózusabb projekt, amin valaha dolgoztak és rájöttek,  hogy több időre van szükségük a csiszoláshoz és optimalizáláshoz. Vagyis ahhoz, hogy a játékot arra a szintre hozzák, amelyet elképzeltek.

Elnézést kértek a játékosoktól, hogy tovább kell várniuk a folytatásra, de azt akarják, hogy a végeredmény megfeleljen az elvárásaiknak és nem akarnak kompromisszumot kötni ebben. Ez abszolút érthető és becsülendő, a még jobb minőségért igazán nem nagy ár pár plusz hónap. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A csúsztatás után a Dying Light 2 megjelenése 2022. február 4-én várható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. 

Ti csalódottak vagytok, vagy inkább bíztok benne, hogy az extra idő tényleg jobbá teszi a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)