Hirdetés

Jövőre csúszik a Grand Theft Auto V új változata, de kaptunk egy előzetest

|

Nem is a Rockstar lenne, ha nem jelentett volna be halasztást.

Hirdetés

Most hirtelen nem tudjuk, volt-e valaha olyan, hogy a Rockstar bejelentette egy játéka megjelenési dátumát, majd nem változtatott rajta később, de már akkor számítottunk a Grand Theft Auto V PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S-es változatának csúszására, amikor hónapokkal korábban kijelentették, hogy november 11-én fog megjelenni.

Nos, nyilván nem.

Hirdetés

A helyzet az, hogy a játék leghamarabb 2022 márciusában érkezhet, de napot nem adtak meg inkább, így simán benne van egy újabb csúsztatás. Mindenesetre ha jön, szebb látvánnyal, játékmenetbeli finomításokkal találkozhatunk, illetve azonnali lesz a karakterváltás, és több lehetőség nyílik meg a GTA Online-ban is.

Azt még mindig nem tudni, ingyenesen frissíthetünk-e rá, de ezt annyira nem kommunikálja a Rockstar, hogy valószínűleg mindenképp fizetnünk kell valamennyit, ha nem is  a teljes összeget.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)