Hirdetés

Jövőre csúszik a Tomb Raider reboot

|

Mostanában divatos lett a fejlesztés tökéletesítgetésére hivatkozni, amikor egy nagy cím megjelenésének csúszását jelentik be.

Hirdetés

Nem meglepő tehát, hogy a Crystal Dynamics is ezt teszi, sajnos immár hivatalosnak tekinthető: a Tomb Raider kb. hat hónapot késni fog, várhatóan 2013 első negyedévében kerül majd a boltokba.

Persze a nagyon várt Tomb Raider reboot megérdemli a tökéletes minőséget, Darrell Gallagher - a Crystal Dynamics vezére - szerint pont emiatt kell többet várni. Állítása szerint ez egy modern, teljesen újragondolt Lara Croft játék lesz, ami a cég eddigi munkásságának a csúcsa. Emiatt kell még várni kicsit, mert minden apró részletet ki akarnak dolgozni, mielőtt kiadják a kezükből a végső játékot.

Persze az E3-on lesz nagy felhajtás, bemutató, szóval azért nem maradunk ösztönző benyomások nélkül, de azért jó lett volna már idén megismerni a fiatal Croft kisasszony történetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)