Hirdetés

Jövőre csúszik, de sokkal jobb lehet a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

|

Több időre van szüksége a vámpíros battle royale készítőinek, így elmarad az idénre tervezett éles megjelenés.

Hirdetés

Egy ideje már játszható volt korai hozzáférésben a World of Darkness világában játszódó battle royale játék, a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt. Az eredeti terveknek megfelelően november 22-én véget ér az a szakasz, amikor még a félkész játékot nyüstölhetjük, viszont a teljes verzió megjelenése helyett egyelőre vérszívás nélkül maradunk a készítők friss bejelentésének megfelelően.

Hirdetés

A Sharkmob csapata egy hosszú blogposztban jelentette be, hogyan haladnak tovább a megjelenésig vezető úton, ami eufemizmus arra, hogy elhalasztják a játék rajtját 2022-re. A PC-re és PS5-re készülő Bloodhunt már megalapozta a rajongótáborát, több mint kétmillió fiókot regisztráltak a játékban és a résztvevők több mint huszonhatmillió killt halmoztak fel a korai hozzáférés periódusa alatt. Ami viszont hasonlóan fontosnak bizonyulhat, hogy a készítők is számos adatot és visszajelzést gyűjtöttek be, ezek alapján pedig úgy értékelték a helyzetet, hogy a szükséges javításokhoz szükséges időt biztosítani szeretnék maguknak, és ezért 2022-re halasztják a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt kiadását.

A blogposztban kitértek arra is, hogy mik a legfontosabb területek, amiken javítaniuk kell, és amiken dolgozni fognak a tényleges megjelenésig. Így kiemelték, hogy a játék teljesítményét fokozni szeretnék, felderítve és kijavítva a lassulást okozó hibákat és optimalizálva a játékot. Emellett a csalók dolgát is igyekszik megnehezíteni a Sharkmob csapata, részben az újraregisztrálás akadályozásával, részben a csalások bejelentésére szolgáló eszközök továbbfejlesztésével. De gondolkodnak azon is, hogy a Bloodhuntba beépítsenek egy külső, a cheaterek kizárására szolgáló programot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végük kifejtették a készítők, hogy a játékélményt is sok területen szeretnék fejleszteni, így változatosabb játékbeli célokkal szeretnének szolgálni a játékosbázisnak, ahogy a megszerezhető kozmetikai tartalmak terén is emelni akarják a minőséget. Továbbá az új játékosok belépési folyamatát is szeretnék simábbá tenni, a veterán játékosok számára pedig részletes statisztikákat nyújtanak majd, amik alapján akár a haverokkal is összehasonlíthatják magukat.

Annak érdekében, hogy az early access periódus lezárása ne hagyjon senki szájában keserű ízt, a november 22-én esedékes leállás előtt meggyorsítják a battle passben történő XP-szerzést, hogy mindenki megszerezhesse a bérlet tartalmait. Emellett biztosítottak mindenkit, hogy a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt végleges változatában visszakapnak majd minden tartalmat a felhasználók, amit eddig felhalmoztak a profiljukon.

Ugyan a további fejlesztés ideje alatt a Bloodhunttal nem játszhat akárki, esélyes, hogy hallunk majd a játékról a rajt előtt is. Ugyanis a várható zárt tesztekre meghívott tartalomgyártókkal és más játékosokkal semmilyen titoktartási megállapodást nem kötnek majd az alkotók, így minden bizonnyal fel-felbukkan egy-egy YouTube-videó az újdonságokról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)