Hirdetés

Jövőre csúszott a Company of Heroes 3 is

|

A Relic sem tudta tartani az idei megjelenést, kénytelen volt halasztani az új Company of Heroes részt.

Hirdetés

Több csúszásról számoltunk be az utóbbi hónapokban, mint szerettük volna, de a stratégiai játékok iránt rajongókat nyugtatta a tudat, hogy a Company of Heroes 3 sziklaszilárdan áll a viharban: a Sega birtokában lévő Relic Entertainment maga erősítette meg nyáron, hogy november 17-én számíthatunk a folytatásra az eddig ismert mellett egy második kampánnyal is kibővítve. 

A tervek szerint az itáliai hadszíntér mellett Észak-Afrikába is ellátogathattunk volna az alapjáték részeként, 2023 folyamán pedig bizonyos időközönként extra tartalmak érkeztek volna új játékmódok, frakciók és egyéb újdonságok képében. Ám a csapat nem tudja betartani az ígéretét. 

Hirdetés

A Company of Heroes 3-at ugyanis másfél hónappal a megjelenés előtt jövőre tolták: az új dátum 2023. február 23. lett, szóval hónapokkal később az eredetihez képest. A Relic nyíltan beszélt a késés okairól: a játék egyszerűen még nem áll készen a kiadásra. A halasztás következtében nyert plusz fejlesztési időt teljes mértékben a hibák kijavítására, a mechanikák finomhangolására és a meglévő tartalmak csiszolására fogják fordítani, új funkciókat nem fognak hozzáadni a megjelenésig. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A készítők többször is hangsúlyozták korábban, hogy a rajongók milyen nagy mértékben befolyásolták a Company of Heroes 3 munkálatait, és a késés is erre vezethető vissza: a bejelentés ugyanis egy listát tartalmaz azokról a finomhangolásokról, javításokról és fejlesztésekről, amiket már elvégeztek a visszajelzések alapján, a frissítések pedig folytatódnak mostantól február végéig. A játékosok a Company of Heroes fórumain és Discordon keresztül és segíthetik a fejlesztést. 

A Company of Heroes 3 tehát 2023. február 23-án fog megjelenni PC-re. A Steamen keressétek majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)