Hirdetés

Star Wars: The Old Republic: The Rise of the Hutt Cartel kiegészítő közeleg

|

A Bioware Austin bejelentése alapján, a Star Wars: The Old Republic első kiegészítője, jövő év tavaszán lesz majd elérhető.

Hirdetés

A nemrégiben félig-meddig ingyenessé vált Star Wars: The Old Republic új tartalmi csomagjában a Hutt Cartel hátterét és megerősödéstét követhetjük majd végig és a mi dolgunk lesz megakadályozni, hogy átvegyék a galaxis feletti uralmat a Sithektől és a Jediktől.

Elnézést, megmondaná, hogy merre találom a mosdót?
Elnézést, megmondaná, hogy merre találom a mosdót?


Aki szeretné megismerni a dagi csúszómászókat, az már most előrendelheti a kiegészítőt 20$-os áron, akik pedig előfizetők, azok számára 10$-ért kínálják a csomagot. Külön meglepetés, hogy aki Január 7.-e előtt megrendeli az öt nappal korábban hozzáférhet a tartalomhoz és egy „Perferált Játékos” státuszt is kapni fog. Az új Star Wars: The Old Republic kiegészítő tehát, 2013 tavaszán válik elérhetővé a közönség számára.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)