Hirdetés

Jövőre jön a God of War 2, lehet, hogy God of War: Ragnarök lesz a címe

|

Egy rövid teaserrel, csak úgy mellékesen ezt is megerősítette a Sony.

Hirdetés

Annak, aki végigjátszotta a 2018-as God of Wart, és még esetleg Kratos otthonába is visszatért a sztori végeztével, nem okozhat nagy meglepetést, hogy lesz folytatás. A Sony legtöbb exkluzívja az elmúlt pár évből úgy lett felépítve, hogy a történet végére beraktak egy teasert, ami megalapozott egy következő résznek, és mivel szinte mind nagyon sikeres lett, biztos kapunk még folytatásokat.

Hirdetés

A PlayStation 5 előadás végén egy nagyon keveset mondó videó ment le, a God of War logója rajzolódott ki fagyosan, kékben, rajta rúnákkal, majd megjelent a "Ragnarök is Coming" felirat, Kratos pedig azt mormolta: "Fel kell készítened magad". Azt is megtudtuk, hogy 2021-re tervezik a megjelenést - ha az első felére, akkor hamarosan okosabbak leszünk, ha a másodikra, akkor talán nyárig várnunk kell, de addig elütjük az időt az idei ősz kínálatával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)