Hirdetés

Jövőre jön a Portal 2 pályaszerkesztője

|

Játékbeli pályaszerkesztőt, rengeteg pályát és más fantasztikus dolgokat is pakolnak majd a Portal 2 jövőre érkező kiegészítő csomagjába.

Hirdetés

A Portal 2 sok tekintetben felülmúlta az eredetileg csak Half-Life modnak készült első részt, a Valve pedig nem hagyja, hogy egy pillanatra is megfeledkezzünk róla.

A 2012-ben érkező második kiegészítő csomag neve egyelőre még nem ismert, de nem is ez a lényeg, a tartalma sokkal inkább érdekes. Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re egyaránt megjelenik egy in-game pályaszerkesztő, mellyel könnyedén készíthetünk és oszthatunk meg pályákat az egyjátékos és a co-op módhoz egyaránt. A PlayStation 3-on készült pályákat a Steam támogatás miatt valószínűleg PC-sekkel is játszhatjuk, és fordítva. Pontos dátumot még nem tudunk, de egyelőre ezzel is megelégszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)