Hirdetés

Jövőre lopakodhat be az Assassin's Creed a mozikba

|

A Ubisoft által nem is olyan régen bejelentett filmadaptáció révbe ér, legalábbis a főszereplő mellett már feltételes megjelenési dátummal is rendelkezik.

Hirdetés

Az Assassin's Creed széria kifejezetten olyan történettel és szereplőkkel, valamint hangulatvilággal rendelkezik, amelyből kis odafigyeléssel és kellő büdzsével remek adaptációt lehet kreálni.

Az Assassin's Creed pedig már akkor erre az útra lépett, mikor a Ubisoft bejelentette, hogy házon belül, a Ubisoft Motion Pictures égisze alatt elkészíti a játék vászonra szánt változatát. Az már korábbról kiderült, hogy a főszerepben nem más öltheti magára a míves csuklyát, mint az X-Men: Az elsők, a Prometheus és a Shame sztárja, Michael Fassbender.

A remek színész és a megbízhatónak tűnő háttér azonban még nem elég a rajongók igényeinek teljes kielégítésére, hiszen az összkép ennél több részletből alakul egy egésszé. A Ubisoft legújabb bejelentése némi óvatosságra adhat okot, hiszen közzé tették, hogy már 2013-ban a mozikba kerülhet az Assassin's Creed adaptáció.

 

A francia kiadó marketingese, Geoffroy Sardin a GamesIndustry-nak adott interjújában szólta el magát, miszerint a film a következő évben kerül terítékre. Ez természetesen jelenthetné azt is, hogy a következő üzleti évben (ami 2014 egy részét is magába foglalja) debütálhat az Assassin's Creed mozi, de a kiadó már említette anno, hogy szeretnék minél gyorsabban kiadni és ehhez passzolna is a 2013-as év. Arra nem tért ki Sardin, hogy a mű miről szólna, de nyilván az első Assassin's Creed epizódot veszik majd alapul és vélhetően Fassbender Altaïr ibn-La'Ahad bőrébe bújhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)