Hirdetés

Jövőre ranked móddal bővül a Call of Duty: Modern Warfare 2

|

Jó hír érkezett azoknak, akik szeretik, ha van tétje a CoD meccseknek.

Hirdetés

A Call of Duty játékok kompetitív közössége az első pillanattól nagyon szervezetten működik, a szériának mindig is nagyon fontos része volt az e-sport. Biztosan köztetek is sokan vannak, akik CoD 2-ben, United Offensive-ben, CoD 4-ben, vagy egy másik epizódban sok-sok órát töltöttek lannal és warokkal, ezen a téren azonban sokáig volt egy hiányossága a szériának.

A játékon belül szinte soha nem volt lehetőség kompetitív mérkőzéseket játszani, amire először a Cold War kínált megoldást, majd a Vanguard is megkapta a saját rankedjét, most pedig hivatalossá vált, hogy a Modern Warfare 2 is beáll a sorba.

Az Infinity Ward és a Treyarch most közösen megerősítették, hogy a 2023-ban az MW 2 is megkapja a maga ranked rendszerét, ezzel együtt pedig véget ér ez a lehetőség a Cold War és a Vanguard játékosainak számára.

Hirdetés

A fejlesztők megköszönték a két év alatt lejátszott meccseket, amikkel sok információval segítették az előrehaladást, és megígérték, hogy hamarosan új információkkal szolgálnak az új epizóddal kapcsolatban.

A kompetitív módban már biztosan lesznek jutalmak, képesség alapján történő rangsorolás, látható skill értékelés és TOP 250-es lista. Nincs már sok 2023-ig, addig pont van ideje mindenkinek belerázódni a multis meccsekbe. Ott találkozunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)