Hirdetés

Jövőre visszatér az E3, becsszó - ígérik a szervezők

|

Minden követ megmozgat az ESA, hogy 2023-ban már ne a partvonalról kelljen bámulnia a legizgalmasabb játékbejelentéseket.

Hirdetés

Bár kétségtelenül övön aluli ütésként érte az Electronic Entertainment Expo szervezőit a koronavírus-járvány, már jóval a pandémia előtt is komoly gondokkal küzdött a világ legnagyobb jelentőségű videojátékos rendezvénye. Sokan a nézőcsalogatónak szánt, pusztán dekorációs célt szolgáló booth babe-ek száműzésére vezetik vissza az E3 identitásválságát, ami egy ponton odáig fajult, hogy szállodai konferenciatermekbe tették át a bemutatókat. Később visszatért a rendezvényt kísérő külsőségek zöme, de ekkor meg azzal kellett szembesüljön az Entertainment Software Associacion, hogy több meghatározó kiadó inkább saját eseményén harangozná be újdonságait.

Hirdetés

Erre az évre vonatkozóan hamar kapitulált az ESA, ám a szervezet elnöke és ügyvezetője, Stan Pierre-Louis a The Washington Postnak nyilatkozva megerősítette, hogy jövőre visszatérnek, és mind a helyszínen, mind pedig online várni fogják az érdeklődőket. Abban bíznak, hogy a közönség is igényli az ilyesfajta találkozókat, emiatt derűlátóak a jövőt illetően.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ugyanakkor az ESA azáltal, hogy a 2022-esszezont is teljesen átengedte a Summer Game Festnek, csak tovább erodálta saját relevanciáját, és ezért újra felmerülhet a kérdés, hogy egyáltalán szükség van-e még erre a megújulni láthatóan képtelen rendezvényre. Ha meg is tartják, minden eddiginél élesebb versenyre kell felkészülniük, mert abban biztosak lehetünk, hogy a Geoff Keighley nem megy sehova, inkább megpróbálja maga alá gyűrni az E3-at.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)