Hirdetés

JoWood kollekció karácsonyra

|

Pompás kis csomaggal kedveskedik a népnek a JoWood. Három nagyszerű kis RPG egy áráért.

Hirdetés

Közelednek az ünnepek. A legjobb játékok megjelennek szépen sorban, néha kicsit késve. Az ember szinte azt sem tudja hova kapja a fejét a sok jobbnál jobb játék között. Barátnők durcáznak, utóvizsgák sejlenek fel, haverok tűnnek el a ködben a nagy kockulások hatására. Minden kiadó szeretne minél nagyobb szeletet kihasítani a karácsonyi tortából. Tudvalévő, hogy az ünnepek alatt mindent el lehet adni, és bizony ezt ki is használja mindenki. Szerencsénkre a JoWood ötlete határozottan a "nem rossz" kategóriába tartozik. Aki befektet az úgynevezett "Roleplaying Collection"-be, az három jófajta kis RPG-t kap a pénzéért.

gothic3.jpg
A háromból kettő határozottan jó, és az utolsó is a szódával elmegy kategóriában indult annak idején. Mertohgy ezek biza nem új játékok, hanem a JoWood nagy klasszikusai egy dobozban. Az első a Gothic 3, amit a hihetetlenül szerteágazó történet, valamint az ugyancsak hihetetlen számban létetező bugok tettek feledhetetlenné. Erősen ajánlott, hiszen a nagyszerű közösség a mai napig szállítja a kisebb nagyobb házi javításokat. A másod a Spellfoce 2: Shadow Wars, amely nagyszerűen ötvözi az igazi kemény RPG és a pörgős RTS stílusokat. A harmadik szereplő már nem volt annyira népszerű, de azért a Dungeon Lords is megért egy misét annak idején. Összességében tehát nagyszerű kis pakkot talált ki a JoWood, mindenki kérheti a Mikulástól szépen a virgács mellé.
spellforce2.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)