Hirdetés

Újra lesz ejtőernyőzés a GTA-ban?

|

Sokaknak hiányzott a GTA IV-ből az "égben úszás", azaz a skydiving élménye, amely a San Andreasban nagyon klassz volt.

Hirdetés

A Rockstar még tegnap azt igérte Twitter feedjében, hogy ma "nagy bejelentést fog tenni". Hiszi a piszi...

Amit bejelentettek, az néhány új screenshot volt a GTA: Chinatown Warshoz, egy új zene-eszköz a Timbaland féle PSP játékhoz és egy Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony trailert is bejelentettek. A trailer és a screenshotok szeptember elsejétől lesznek elérhetőek.

Azonban a legnagyobb bejelentést nem is jelentették be - de az igazi hozzáértő azonnal észrevette. Azon a képen ugyanis, ami a Tony Gay trailer bejelentéséhez volt, a háttérben valaki épp kiesett egy helikopterből. S bár nem lehet tökéletesen látni, úgy néz ki, hogy egy ejtőernyő van rajta, és teljesen önmagától ugrott ki.

Az úgynevezett Base Jumping a San Andreas egyik legizgalmasabb tulajdonsága volt, így a kép alapján szakértők azt feltételezik, hogy az ejtőernyőzés ismét része lesz a Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony kiegészítőnek (és remélhetőleg nem csak egy misszióban lesz elérhető). Mekkora királyság lenne Liberty City felett az égen tevékenykedni mondjuk egy lopott helikopterben - de még ennél is nagyobb királyság lehetne a felhőkarcolók között lefelé zuhanni, majd ernyőt nyitva lassítani és irányítani a leszállásunkat - s látni, ahogy a csodásan kidolgozott világ lassan megmutatja minden részletét. Nektek bejönne egy ilyen feature? :)

 

Íme a kép (köszi mr_bass)

trailer kép

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)