Hirdetés

Jubilál az Xbox, bőkezűen szórja az ajándékokat a Microsoft

|

A minap töltötte be tizedik születésnapját az Xbox, minek hatására ajándékozási láz söpört végig a Microsoft fejesein.

Hirdetés

Tíz év a börtön rácsai mögött is sok, hát még egy konzol előtt görnyedve, gombokat nyomogatva, színes dolgokra puttyogtatva hangosan. Hiszitek, vagy sem, de november 15-én indította világhódító útjára a Microsoft az Xbox játékkonzolt 2001-ben.



A világ meghódítása nem igazán jött össze, de a 24 millió példányban elkelt masina kövezte ki az utat a következő generációs, jóval sikeresebb Xbox 360 számára. Nyitócímei között találtuk annak idején a Halo: Combat Evolved című FPS-t, ami utóbb komoly hatást gyakorolt az egész műfajra is, és tegnaptól felújítva szerezhetik be mindazok, akiknek még nem volt szerencséjük hozzá.

A jeles alkalomból a Microsoft ajándékokat osztogat az Xbox LIVE felhasználóinak, amiről bővebben az Xbox LIVE Arcade blogon olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)