Hirdetés

Judgment néven jön nyugatra a Yakuza játékok fejlesztőinek új játéka

|

A Japánban a napokban Judge Eyes néven megjelenő játék hozzánk is ellátogat, ráadásul teljes angol szinkronnal.

Hirdetés

Nyáron jelentette be a SEGA a Judge Eyest, amit eddig Project Judge néven emlegettek, ha szóba került a nyugati változat. Most már Judgmentként fogjuk megtalálni. Remélhetőleg még követhető.

Hirdetés

Nyáron érkezik majd PlayStation 4-re, és a japán hangok mellett angolt is választhatunk majd, amiből az alábbi előzetes ad egy kis ízelítőt. A főszereplőt Greg Chun szinkronizálja, de hallhatjuk még Crispin Freeman, Matthew Mercer, Cherami Leigh, Yuri Lowenthal, James Hong, Ed O'Ross, Amy Walker, Matt Yang King, Fred Tatasciore, Brian McNamara, valamint SungWon Cho, Cristina Vee és Max Mittelman hangját is.

A Judgment főszereplője egyébként egy ex-ügyvéd, aki magánnyomozóként Kamurochóban térképezi fel az alvilágot. Aki a Yakuzákat szerette, annak ez is kötelező.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)