Hirdetés

Judgment - az új előzetes bemutatja, mi mindent csinálhatunk

|

A Yakuza fejlesztőinek új játékában, a Judgmentben nem lesz hiány teendőkből és választható szinkronokból sem.

Hirdetés

A Judgmentből a nyomozás és kihallgatás mellett az ellenfelek könyörtelen rugdosása és a minijátékok tömkelege sem maradhat ki.

Hirdetés

A játékot angol és japán szinkronnal is játszhatjuk majd, ráadásul most mindkettő szinkronba belehallgathatunk egy kicsit, mivel az új előzetes mindkét nyelven megtekinthető. De nem csak a szinkron a lényeg, mivel a friss videó a játékon belüli teendőinket is alaposan bemutatja, és a változatosságra ezúttal sem lehet panasz. A fontosabb feladatok mellett minijátékok és quick time eventek egész hada vár majd ránk a nyáron érkező játékban.

A Yakuza világában játszódó, de attól némileg független Judgmentben legalább annyi dolgunk lesz, mint a Yakuza játékokban. Nyomozva, célszemélyeket követve és üldözve, továbbá ellenségeket alaposan elverve fogunk haladni a történetben, ezenkívül pedig fotókat kell készítenünk és nyomokat gyűjtenünk, valamint ezek alapján döntéseket hoznunk. Időnként zártöréssel, álruhás beépüléssel vagy akár a város felfedezésével is elüthetjük az időt.

Itt tekinthetitek meg az angol nyelvű előzetest:

Ebben a változatban pedig az autentikus japán szinkronba kóstolhattok egy kicsit bele:

Nektek melyik verzió tetszik jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)