Hirdetés

Judgment - a kinézetét és a japán hangját is lecserélik a drogfogyasztással vádolt színész karakterének

|

A SEGA fontos változásokat eszközöl a játék nyugati verziójában, és ideiglenesen el is tüntette a szereplőt ábrázoló anyagokat.

Hirdetés

Kisebb botrányt okozott a Judgment körül, hogy letartóztatták a játék egyik szinkronszínészét, Pierre Takit, mert állítólag kokaint fogyasztott. A kiadó ezért most úgy döntött, hogy teljesen eltávolítja Takit a nyomozós kalandból.

Hirdetés

A SEGA a Twitteren jelentette be, hogy a Judgment nyugatra érkező változatában megváltoztatják Kyohei Hamura karaktermodelljét, illetve a japán hangját is lecserélik. Az ügy miatt még azokat a képeket és videókat is levették a hivatalos csatornáikról, amelyeken szerepel Hamura, és csak később fogjuk megkapni ezen anyagok frissített változatait.

Viszont jó hír, hogy még így sem fog csúszni a játék megjelenése, tehát június 25-én már bele is vethetjük magunkat a Judgmentbe.

Szerintetek helyesen járt el a SEGA?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)