Hirdetés

Juiced a Juicedtól :)

|

A Juiced Games a mai napon elárulta, hogy a a még decemberben előkerült Juiced című játéka PC-re is megjelenik (nem csupán PS2-re és Xboxra ahogy korábban tervezték). Egy autós játékról van szó, melyben 50 liszenszelt verdát nyüstölhetjük majd. Íme néhány gyártó: Toyota, Honda, Nissan, Dodge, Ford, Mazda Mitsubishi, Pontiac, Holden, Volkswagen, Fiat, Renault, Subaru, Peugeot, Chevrolet. A felhozatal tehát valóban elég tisztes, más kérdés, hogy milyen lesz maga a játékélmény. Kissé félek, hogy csak egy újabb konzolos átirat lesz, ami pedig általában nem szokott jól sikerülni (tisztelet a kivételnek). Hamarosan indul a hivatalos oldala, remélhetőleg akkor már képeket is megleshetünk belőle. Update: Imhol valának az első shotok is :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)