Hirdetés

Látszólag bejelentették az új Splinter Cellt, aztán kiderült, hogy csak poénkodnak

|

A Ubisoft egyik magas beosztású tagja Twitteren ment nagyot, de a stúdió hamar elkezdte a kármentést.

Hirdetés

Hat hosszú éve annak, hogy utoljára Sam Fisher bőrébe bújhattunk, és a rajongók egyre izgatottabban várják a folytatást. Bár a Ubisoft egyelőre nem erősített meg semmit, ilyen-olyan szivárgások már voltak, és Yves Guillemot is hangsúlyozta, hogy hamarosan látunk majd valamit.

Hirdetés

Ekkor jött a Division kreatív rendezője, Julian Gerithy, aki hasonszőrű Ubisoftos vezetőkkel, producerekkel és rendezőkkel szelfizett egyet, aztán a képek mellé kiírta Twitteren, hogy bizony az új Splinter Cell játékon dolgoznak, és alig várják az E3-at.

Ha ez nem lett volna elég, az egyik producer tovább is osztotta a dolgot, Gerithy pedig a profil- és borítóképét és Splinter Cellre cserélte. Mivel a tweet nem tűnt el azonnal, sokan egyre biztosabbra vették, hogy valami furcsa stratégiát követve így leplezi le a játékot a kiadó, de aztán jött a hideg zuhany. A Ubisoft egyik szóvivője a PC Gamernek elmondta, hogy:

"Julian nyilván csak viccelt, ahogy viccelni szokott. Úgy tűnik a kreatív rendezőink nagyon jó hangulatban vannak. Egyelőre nincs semmi bejelenteni valónk."

Gerithy azóta visszacserélte a képeit, de a tweetet nem törölte. Én értem a viccet, de kicsit rosszmájú kevesebb mint egy hónappal az E3 előtt valami olyasmin poénkodni, amiért rengetegen könyörögnek immár évek óta. Aztán ki tudja, lehet, hogy tényleg Splinter Cell meeting volt, csak a kiadó így próbálja a szőnyeg alá söpörni a dolgokat a bejelentésig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)