Hirdetés

Jumanji: The Video Game - korábban jön, gameplay trailerünk is van hozzá

|

Akinek nem elég Dwayne Johnsont és társait látni, hanem irányítani is akarja őket, az már november elején belevetheti magát a kalandokba a Jumanji videojátékos változatával.

Hirdetés

Pár hónap múlva mozikba kerül Dwayne Johnson, Karen Gillan, Jack Black és Kevin Hart főszereplésével a 2017-es Jumanji folytatása Danny DeVitóval és Danny Gloverrel a mellékszereplők között, azonban a franchise nem csak egy újabb filmmel, hanem egy játékadaptációval is bővül. 

Hirdetés

Ahogyan az nyár elején kiderült, a Jumanji: The Video Game a Jumanji: Vár a dzsungel alapján készül a Funsolve fejlesztésében, az Unreal Engine 4 segítségével. A sztorit nem bonyolítják túl, túl kell élni a vadont és haza kell jutni négy a filmből ismert karakter (Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin "Mouse" Finbar, Prof. Shelly Oberon) közül választva, akiknek a képességeit kombinálhatjuk is majd. A játék négy játékost is kiszolgáló online co-op és osztott képernyős támogatással érkezik, az első gameplay trailer pedig már csak egy kattintásra van tőletek: 

A Jumanji: The Video Game az eredeti tervekhez képest egy héttel korábban, november 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)