Hirdetés

Jumanji: The Video Game - mától elérhető a játék, launch trailert is kaptunk a megjelenés mellé

|

Ha szerettétek a 2017-ben megjelent filmet és karaktereit, akkor erősen ajánlott ránézni a játékra is.

Hirdetés

Viszonylag nagy sikert aratott a Jumanji: Vár a dzsungel, amiben Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, valamint Karen Gillan alakították a főszereplőket. Most, a folytatás premierje előtt egy hónappal már mi is irányíthatjuk őket egy videojátékban.

Hirdetés

Megérkezett a Jumanji: The Video Game, így PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és még Nintendo Switch-en is élvezhetjük a kalandot. A kooperatívan is játszható alkotásban a film szereplőit irányíthatjuk, és mindenféle rosszfiúval, valamint nem túl barátságos állatokkal csaphatunk össze, miközben persze rengeteg csapdába is belerohanhatunk, ha nem vagyunk elég óvatosak. A karakterek mind egyedi képességekkel rendelkeznek, amelyek biztosan jól jönnek majd a túlélésért folytatott küzdelemben.

Kedvcsináló gyanánt kaptunk egy launch trailert is, íme:

Ti tesztek egy próbát a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)