Hirdetés

Netflix-szerű játékos előfizetéses szolgáltatás indul

|

Még idén, a nyár végén tervezik elindítani a Jump nevű szolgáltatást, amin keresztül díjnyertes indie címeket nyomhatunk majd.

Hirdetés

A Jump bétája már elstartolt, néhány szerencsés tesztelheti. A szolgáltatás lényegében egy indie játékos Netflix, ahol ha kifizeted a havidíjat, korlátlanul nyomhatod az oda felkerült programokat. 

Az ötlet nem egyedi, hasonló az EA Access és az Xbox Game Pass is, de kimondottan független játékokra szakosodott verzió még nincs. A játékok elvben alig egy perc alatt betöltődnek (ez nyilván függ attól, hogy melyik címről van szó, és milyen neted van), és minden probléma nélkül futnak.

A szolgáltatás elméletileg zárt bétaként működik, de valójában bárki regisztrálhat rá, és kipróbálhatja azt a maroknyi játékot vele, ami már elérhető. Egyelőre ingyenesen lehet kísérletezni, amin keresztül az indulás napjára már 60 különböző címet érhetünk majd el.

A béta fázis július 24-ig tart, a hivatalos weboldalon kell regisztrálni, majd letölteni egy pár megás klienst a használatához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)