Hirdetés

Jump Force - megvannak az új béta időpontok, több időt kapunk a bunyóra

|

A Bandai Namco tegnap bejelentette, hogy mikor folytatják a félbemaradt tesztidőszakot. A tervezett 2 nap helyett hármat kapunk.

Hirdetés

Múlt hétvégén az volt a terv, hogy 4 nap alatt pár órán keresztül tesztelhető lesz a Jump Force. Sajnos a szerverek jó Bandai szokás szerint letérdeltek, és a kiadó kénytelen volt elnapolni a harmadik-negyedik béta időszakokat. Tegnap bejelentették, hogy mikor térnek vissza.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint a következő alkalom kedden, reggel 8 órakor kezdődik, és délután 1-ig tart. Ezt szerdán követi a második nap, amikor hajnali 5-től 10-ig lehet játszani, az utolsó nap pedig szombaton lesz, ekkor pedig délután 4-től este 9-ig élnek majd a szerverek. A kipróbálható karakterek és meglátogatható arénák listáját a lenti képen láthatjátok. A béta sajnos ezúttal is csak PlayStation 4 és Xbox One játékosoknak szól.

A Jump Force teljes megjelenése 2019. február 15-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)