Hirdetés

Jump Force - Goku isten formája is benne lesz

|

Kedvenc csillagharcosunk nem tart vissza semmit a jövőre induló csatákban.

Hirdetés

A Dragon Ball Super egyik új harci formája volt az SSGSS, ami végül úgy tűnik, hogy átszivárog a Jump Force-ba is. A játékban lehetőségünk lesz kihasználni kék Goku minden előnyét.

Hirdetés

A hír egy apró bejelentésből származik, és egyelőre csak egy ízelítő gifet kaptunk hozzá. Sajnos még nem láthattuk a kék formát, de a leírás szerint bekerül a játékba.

A Bandai egyébként hozzátette, hogy az SSGSS forma nem egy külön karakterként szerepel majd, mint mondjuk a Dragon Ball FighterZ-ben. Egyszerűen Goku egyik harci formája lesz.

A múlt heti Yugi bejelentés és az SSGSS teaser után már várnánk egy játékmenet videót, amiben az isten forma összecsap a játékok királyával. Remélhetőleg hamarosan ezt meg is kapjuk.

A Jump Force megjelenése 2019-ben várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)