Hirdetés

Jump Force - így harcol a helyettes halálisten

|

A Jump Force két legnagyobb kardmestere csap össze a legújabb képeken.

Hirdetés

Az Ichigo vs. Zoro párharc egy olyan összeállítás, amiről egészen addig nem tudtuk, hogy akarjuk, amíg meg nem kaptuk azt a legfrissebb Jump Force képeken. Valószínűleg a közeljövőben még több ehhez hasonló álompárosításnál döbbenünk majd rá, hogy a különböző mangák hőseit már régóta össze kellett volna így ereszteni, annyira jól festenek egymás mellett. 

Hirdetés

A One Piece és a Bleach mangák hősei is játszható karakterek lesznek a Jump Force-ban, így nyilván bele fogunk futni ebbe a párosba az éles játékban. A képek alapján úgy néz ki, hogy nagyon szórakoztató meccsek lesznek ezek, ami adja magát, hiszen ki ne nézné meg szívesen azt, ha két ilyen mesteri kardforgató kezdi el pengéivel csépelni egymást.

A játék pontos megjelenési dátumát egyelőre még sajnos nem árulták el nekünk, de azt azért már most tudjuk, hogy a Jump Force a jelenlegi tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is érkezik valamikor a 2019-es év során.

Ti melyik két mangakarakter összecsapására vagytok leginkább kíváncsiak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)