Hirdetés

Jump Force megjelenés - Ryo és Kenshiro hozták a dátumot

|

A City Hunter és a Fist of the North Star egy-egy szereplőjét bejelentő trailer kíséretében azt is megtudtuk, mely napon jelenik meg az animés-mangás verekedős játék.

Hirdetés

Elég nagy dobás lesz a Jump Force, melynek karaktereit a Bandai Namco sorra jelentette be az elmúlt hetekben. A listára ma ketten kerültek fel. 

Hirdetés

Az egyik a City Hunterből ismerős Ryo, a másik pedig Kenshiro, akivel nemrég a Fist of the North Star: Lost Paradise-ban játszhattunk. Elég menő, ahogy Ryo egy indokolatalanul erős Minivel érkezik meg a ramaty állapotban lévő Párizsba, majd pisztolytól a rakétavetőig mindent bevet.

A Bandai Namco megerősítette azt is, hogy a játék megjelenési dátuma 2019. február 15., ekkortól játszhatják a PC-sek, a PlayStation 4-esek és az Xbox One-osok egyaránt. A borítókon Luffy, Goku és Naruto pózolnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)